STARTSIDEN / NYHETER
 

NYHETER FRA NETTAVISER

Hold deg oppdatert på de siste jernbane relaterte nyheter fra lokale, regionale, nasjonale og nordiske nettaviser. Sakene lenkes direkte til nettavisene.

 

Problemer på svensk side stenger Ofotbanen

Tirsdag ettermiddag rundt klokken 18 opplyste Bane nor om at Ofotbanen er stengt på grunn av strømproblemer. Det medler narvikavisa Fremover.

– Vi jobber med å rette feilen, men vi vet ikke hvor lang tid det vil ta, skriver Bane nor på sine nettsider. Fem timer senere er Ofotbanen fortsatt stengt.

- De har store problemer på svensk side. En kontaktledning er revet av på Vassijaure, forteller pressevakt Dag Svinsås i Bane Nor.

- Det er veldig vanskelig å oppgi en prognose når det kan bli reparert, men per nå står togtrafikken. Ikke sendes grensepasserende tog fra Sverige og ikke sendes tog fra norsk side som skal til Bjørnfjell før vi vet mer.

Det er ikke klart hva som er årsaken til at kontaktledningen er revet av.

Kommentarer: 0
Publisert 02 Feb 2021 av jernbane

Navn:

Remember me

E-post:

(optional)
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews

 

 

   
Samarbeidspartnere:

2021 is the European Year of Rail

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»