STARTSIDEN / NYHETER
 

NYHETER FRA NETTAVISER

Hold deg oppdatert på de siste jernbane relaterte nyheter fra lokale, regionale, nasjonale og nordiske nettaviser. Sakene lenkes direkte til nettavisene.

 

Luksusreise med tog jorden rundt på 80 dager

Denne er nok bare for den økonomiske overklassen og som det står i teksten lottomillionærer. Men kan kanskje inspirere nordiske partnere med rett kompetanse og innstilling til å ta fram et konsept for sammensatte rundreiser (alt inklusive) med spesialtog skreddersydd for en til to ukers varierende togkryssing i  de fire nordiske jernbanelandene.  Hvor man tilbyr det lille ekstra i rett nordisk innpakning for vanlige folk med normal pengebok som vil spandere litt ekstra for opplevelsen og rekreasjonstillegget. Men det krever nordiske entreprenører med innovative egenskaper og rett sans for "produktmiksen". Sannsynlig finnes et marked om man vil legge ressurser på å hente fram det.

Les mere om Railbookers «Around the World by Luxury Train»-reisen-> 

Kommentarer: 0
Publisert 04 Feb 2024 av jernbane

Navn:

Remember me

E-post:

(optional)
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews

 

 

   
Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»