STARTSIDEN / NYHETER
 

NYHETER FRA NETTAVISER

Hold deg oppdatert på de siste jernbane relaterte nyheter fra lokale, regionale, nasjonale og nordiske nettaviser. Sakene lenkes direkte til nettavisene.

 

Vy i Nord Sverige: Togavganger fikk stilles pga. skader på lokomotivene

Problemene fortsetter for Vys togtrafikk på Norra Norrland og Narvik. Det etter at fem av lokomotivene (RC 6) fått skader som krever verkstedopphold. Det skriver avisa Norrbottens Kuriren.

Ifølge Roger Norman, trafikksjef i Vy Tåg AB, har ikke Euromaint i Notviken (Luleå) kapasitet til å reparere dem tidsnok. Årsakene til skadene på lokene er ukjent.

-Togdrift er en sikkerhetsregulert bransje hvor man ikke kan fikse med teip, sier han og forventer at noen lokomotiver blir reparert innen fredag.

Klagene mot Vys persontrafikk på Øvre Norrland hoper seg opp. I motsetning til SJN som trafikkerer på det nordlige nettet i Norge, og får økonomisk støtte fra norske staten som erstatning for tapte inntekter pga. pandemien, gjelder ikke det samme for den opphandlede svenske trafikken. Det rammer først og fremst Vy Tåg AB og SJ.

Kommentarer: 0
Publisert 10 Dec 2021 av jernbane

Navn:

Remember me

E-post:

(optional)
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews

 

 

   
Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»