STARTSIDEN / NYHETER
 

NYHETER FRA NETTAVISER

Hold deg oppdatert på de siste jernbane relaterte nyheter fra lokale, regionale, nasjonale og nordiske nettaviser. Sakene lenkes direkte til nettavisene.

 

Kansellerte tog i Sverige – Vy får 200.000 kroner i straff

Ved to tilfeller den 13. mars i år valgte Vys svenske datterselskap Vy Tåg AB, som kjører nattogene mellom Stockcholm og Øvre Norrland samt Nartvik, å kanselere avgangene. Trafikverket har nå besluttet at selskapet må betale SEK 200 000 i bøter. Det skriver Norrbottens Kuriren.

Vy Tåg AB straffes ytterligere med SEK 21 000.. Årsaken er dårlig punklighet både ved ankomst og avgang til/fra Luleå og Stockholm.

Så sent som mandag i forrige utsatte selskapet avgangen for sydgående nattog 93, som fikk vente i Luleå og Boden i tilsammen 10 timer på nattågsdelen fra Narvik, som ble kraftig forsinket. Årsaken var brann i et stillverk på Malmbanen noen dager tidligere og solslyng mellom Boden og Gällivare.

Les notisen i NK (svensk text)->

Kommentarer: 0
Publisert 17 Jul 2021 av jernbane

Navn:

Remember me

E-post:

(optional)
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews

 

 

   
Samarbeidspartnere:

2021 is the European Year of Rail

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»