STARTSIDEN / NYHETER
 

NYHETER FRA NETTAVISER

Hold deg oppdatert på de siste jernbane relaterte nyheter fra lokale, regionale, nasjonale og nordiske nettaviser. Sakene lenkes direkte til nettavisene.

 

Ap programfestar Nord-Norgebanen

AP vil satse på Nord-Norgebanen

Arbeiderpartiet vil realisere Nord-Norgebanen og fremmer forslag i Stortinget om å få banen inn i Nasjonal transportplan. Partiet vil forlenge Nordlandsbanen fra Fauske til Tromsø, og bygge dobbeltspor på Ofotbanen fra Narvik til Sverige.

Oppfatert 19-04-2021

Kommentarer: 1
Publisert 17 Apr 2021 av jernbane

av TK @ 19 Apr 2021 01:29 pm
MDG vil nok utfordre AP snart, med et forslag om straksgjennomgang av trase og kontraktforslagsforhandlinger, slik at penger ikke kan tas tilbake av annen regjering. Nå må Vestre kontakten, de kan vel ikke gå imot.
Hareide er vel ubevegeliug...

Navn:

Remember me

E-post:

(optional)
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews

 

 

   
Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»