STARTSIDEN / NYHETER
 

NYHETER FRA NETTAVISER

Hold deg oppdatert på de siste jernbane relaterte nyheter fra lokale, regionale, nasjonale og nordiske nettaviser. Sakene lenkes direkte til nettavisene.

 

Ofotbanen/Malmbanan: Falsk alarm om ras på jernbanen

Ved 18-tida torsdag meldte Bane Nor i en trafikkmelding at Ofotbanen var stengt, på grunn av et ras mellom Vassijaure og Kopparåsen på svensk side. Det melder avisa Fremover. 

I påvente av daglys ville ikke noe bli gjort før fredag morgen. Fredag viser det seg imidlertid at det ikke er gått noe faktisk ras, men at skredalarmen ble utløst likevel. Mannskap gjør befaring på stedet. Det opplyser Trafikverket ved 09.45-tida fredag. Ved 12.30-tida skal jernbanen være åpnet igjen.

Kommentarer: 0
Publisert 07 Feb 2020 av jernbane

Navn:

Remember me

E-post:

(optional)
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews

 

 

   
Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»