STARTSIDEN / NYHETER
 

NYHETER FRA NETTAVISER

Hold deg oppdatert på de siste jernbane relaterte nyheter fra lokale, regionale, nasjonale og nordiske nettaviser. Sakene lenkes direkte til nettavisene.

 

Uværet i Nordre-Nordland. Laksetransporten forsinket, men ingen dramatikk for oppdrettsnæringen

Både Ofotbanen og E10 over Bjørnfjell har vært stengt i uværet i Narvik de siste dagene, men det har ikke vært fullstendig stans i laksetransporten av den grunn. Det melder narvikavisa Fremover. 

"Stengingen av Ofotbanen førte til at vi sendte rutet fisk over Fauske og Nordlandsbanen i går", sier Informasjonssjef Lars Fredrik Martinussen i Nordlaks til Fiskeribladet (pluss-sak). På E10 ved Bjørnfjell er imidlertid noen av selskapets vogntog blitt stående, med den konsekvensen at fisken er blitt forsinket til kundene. Cermaq er heller ikke nevneverdig rammet av tog- og vogntogstansen som følge av uværet: "Det skiftende været byr selvsagt på utfordringer. Siden det nye slakteriet til Cermaq ligger midt mellom Narvik og Fauske har vi bra fleksibilitet når det oppstår uforutsette hendelser, og vi har vært heldige så langt. Våre biler har kjørt den nye traseen på 77 over Graddis, og hittil har vi bare hatt én forsinkelse på en bil som skulle til Finland", sier regiondirektør Snorre Jonassen i Cermaq Norway til Fiskeribladet.

Kommentarer: 0
Publisert 04 Dec 2019 av jernbane

Navn:

Remember me

E-post:

(optional)
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews

 

 

   
Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»