STARTSIDEN / NYHETER
 

NYHETER FRA NETTAVISER

Hold deg oppdatert på de siste jernbane relaterte nyheter fra lokale, regionale, nasjonale og nordiske nettaviser. Sakene lenkes direkte til nettavisene.

 

Togkrøll allerede første dag – måtte snu i Verdal for å unngå forsinkelser

Redaksjonens kommentar:

Vi kan forstå at det oppstår trafikkoperative problemer, både av tekniske og andre driftsoperative årsaker i togdriften. Norsk jernbanedrift  har mye å forbedre og det går sakte, så vi skal ikke ha for store forventninger. Men både operatørene og Bane NOR er vel kjent med at informasjon er en kritisk faktor overfor de reisende når det oppstår avvik i trafikken. Som vi opplever det bør vi forvente at man intensiverer informasjonsinsatsene for å bli bedre. Det er kanskje mer et operativt problem på organisatorisk nivå enn et teknisk og kompetansemessig. Skjønt det siste kanskje også behøver oppgraderes. Vår oppfatning er at frekvente mangler i informasjonshandteringen er en kritisk faktor for kundeindeksen

 

 

Kommentarer: 0
Publisert 09 Jun 2020 av jernbane

Navn:

Remember me

E-post:

(optional)
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews

 

 

   
Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»