STARTSIDEN / NYHETSARKIV
 

Nyhetsarkiv

Ofotbanen gjenåpnet

To måneder og tre dager siden avsporingen i Vassijaure kjører togene igjen på Ofotbanen. Inntil videre gjelder det bare malm- og godstogene.. Bilde: Malmtog driftet av Railcare med last fra Kaunis Iron til Narvik (Fagernesterminalen) passerer Søsterbekk mellom Bjørnfjell og Katterat på Ofotbanen.(Foto Roar G. Nilsson, FJ.) 

For persontrafikken kan det drøye til i juni før trafikken kommer igang igjen.  Som årsak henviser svenske Trafikverket til sikkerheten for de reisende i tilfelle uhell inntreffer på vanskelig tilgjengelige plasser langs linjen. Det rammer togparene 93 / 94 og 95 / 96 som trafikkeres av Vy Tåg AB, og som nå får vende i Abisko Östra, hvor buss erstatter til og fra Narvik. Ifølge opplysninger kan det drøye til i juni før personntrafikken kan gjenopptas til Narvik. Det skaper bekymring for bl.a. Reiselivsnæringen i Narvik og omliggende distrikter. (FJ red/GAk)

Kommentarer: 0

Publisert 22 Feb 2024


Ditt navn:

Remember me

Din e-postadresse:
(optional)

Kommentar:

Captcha

CAPTCHA, click to refresh

Powered by CuteNews

 

 

Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»