STARTSIDEN / NYHETSARKIV
 

Nyhetsarkiv

Siste om trafikken på Malmbanen/Ofotbanen mellom Riksgrensen og Narvik

Reparasjonsarbeidene etter at et lastet malmtog mellom Kiruna og Narvik sporet av i Vassijaure på svensk side den 17. desember i fjor er nå i sluttfasen. Skadene på infrastruktur og materiell var omfattende.

Den rammede strekningen var på ca. 15 km mellom stasjonene Tornehamn og Vassijaure, før avsporingen var total når fremste delen av det 68 vogners lange toget var inne i det sørlige tunneloverbygget i Vassijaure. Nå gjenstår et ganske så krevende arbeidet med å tine is og snø slik at sporet kan inspiseres før trafikkstart. Prognosen er at trafikken over Riksgrensen kan starta opp i uke 8. De økonomiske konsekvensene er store og kan komme å overstige en mrdkr. (Webred.)

Les mere->

Kommentarer: 0

Publisert 13 Feb 2024


Ditt navn:

Remember me

Din e-postadresse:
(optional)

Kommentar:

Captcha

CAPTCHA, click to refresh

Powered by CuteNews

 

 

Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»