STARTSIDEN / NYHETSARKIV
 

Nyhetsarkiv

Luksusreise med tog jorden rundt på 80 dager

Det er togspesialistene Railbookers som nå mener tiden er inne for å tilby den banebrytende 80-dagers «Around the World by Luxury Train»-reisen. En drømmereise for de som liker sjarmen med tog - og da særlig de historiske luksustogene.

Denne er nok bare for den økonomiske overklassen og som det står i teksten lottomillionærer. Men kan kanskje inspirere nordiske partnere med rett kompetanse og innstilling til å ta fram et konsept for sammensatte rundreiser (alt inklusive) med spesialtog skreddersydd for en til to ukers varierende togkryssing i  de fire nordiske jernbanelandene.  Hvor man tilbyr det lille ekstra i rett nordisk innpakning for vanlige folk med normal pengebok som vil spandere litt ekstra for opplevelsen og rekreasjonstillegget. Men det krever nordiske entreprenører med innovative egenskaper og rett sans for "produktmiksen". Sannsynlig finnes et marked om man vil legge ressurser på å hente fram det.

Les mere om Railbookers «Around the World by Luxury Train»-reisen-> 

Kommentarer: 0

Publisert 04 Feb 2024


Ditt navn:

Remember me

Din e-postadresse:
(optional)

Kommentar:

Captcha

CAPTCHA, click to refresh

Powered by CuteNews

 

 

Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»