STARTSIDEN / NYHETSARKIV
 

Nyhetsarkiv

Sverige. Krisemøte om jernbanen

Infrastrukturminister Andreas Carlson (KD) har innkalt Trafikverket, togselskapene og de største selskapene i Sverige som er avhengige av jernbanetransport til krisemøte. Det skriver SVT på sine tekstsider.

Infrastrukturminister Andreas Carlson (KD) har innkalt Trafikverket, togselskapene og de største selskapene i Sverige som er avhengige av jernbanetransport til krisemøte.

Årsaken er de store problemene som i lengere tid har påvirket togtrafikken i vårt naboland, og gjort det vanskelig for togoperatørene å planlegge trafikken. Resultat er innstilte tog og omkastede tidtabeller. Blant annet har SJs billettslipp for sommeren og flere store helligdager blitt kraftig forsinket. Carlson har vært tydelig på at den nåværende situasjonen ikke er akseptabel. Møtet er fastsatt til den 19. juni. 

Kommentarer: 0

Publisert 10 Jun 2023


Ditt navn:

Remember me

Din e-postadresse:
(optional)

Kommentar:

Captcha

CAPTCHA, click to refresh

Powered by CuteNews

 

 

Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»