STARTSIDEN / NYHETSARKIV
 

Nyhetsarkiv

2022 det verste årer for punktligheten til svenske tog.

Bare ni av ti persontog kom fram i rett tid i 2022, ifølge Trafikverket. Det skriver TT (Tidningarnas Telegrambyrå)

Bare ni av ti persontog kom fram i rett tid i 2022, ifølge Trafikverket. Nå viser også tall fra Transportanalyse at punktligheten på togene i 2022 nådde et lavnivå når man sammenligner med de siste ti årene. I fjor kom 87,1 prosent av alle rutetogene ikke mer enn fem minutter bak skjema på endestasjonen. De resterende planlagte togene hadde store forsinkelser eller ble innstilt på kort varsel.

Dette er den laveste noteringen for punklighetsmålingene til persontogene de siste ti årene, iht. tallene fra Transportanalyse. Påliteligheten til persontogene i 2022 var 2,6 prosentpoeng lavere enn i 2021. 

Kommentarer: 0

Publisert 23 Jan 2023


Ditt navn:

Remember me

Din e-postadresse:
(optional)

Kommentar:

Captcha

CAPTCHA, click to refresh

Powered by CuteNews

 

 

Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»