STARTSIDEN / NYHETSARKIV
 

Nyhetsarkiv

Tog til Narvik innstilt på grunn av kulde

Det er en risiko for at temperaturen kan gå under 40 minusgrader nord for Kiruna lørdag. Det melder svenske meteorologer. Det skriver narvikavisa Fremover. 

Det er en risiko for at temperaturen kan gå under 40 minusgrader nord for Kiruna lørdag. Det melder svenske meteorologer. Det skriver narvikavisa Fremover. 

Dermed er tog mellom Luleå og Narvik innstilt og erstattes med buss. Årsaken til dette er de lange strekningene i områder uten vei nord for Kiruna.

– Våre lok og vogner klarer slike temperaturer, men nord for Kiruna går togene lange strekninger gjennom veiløst land. Det innebærer begrenset mulighet til hjelp eller evakuering om noe skulle skje med infrastruktur eller toget, skriver Vy Tåg i en trafikkmelding.

Tåg mellan Luleå och Narvik ställs in på grund av kyla | SVT Nyheter

Kommentarer: 0

Publisert 08 Jan 2022


Ditt navn:

Remember me

Din e-postadresse:
(optional)

Kommentar:

Captcha

CAPTCHA, click to refresh

Powered by CuteNews

 

 

Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»