STARTSIDEN / NYHETSARKIV
 

Nyhetsarkiv

Malmbanen åpnet for trafikk etter avsporing

Malmbanen er åpnet for trafikk mellom Gällivare og Kiruna etter at et vestgående malmtog sporet av mellom Sikträsk og Lina älv rett nord for Gällivare den 7. november. 

Malmbanen er åpnet for trafikk mellom Gällivare og Kiruna etter at et vestgående malmtog sporet av mellom Sikträsk og Lina älv rett nord for Gällivare. Allerede mandag den 15. november tre dager för prognosen, var sporområdet ryddet, nye spor lagt over en strekning på 800 m, skadede el-master ersstattett og ny kjøreledning montert. Både person-, gods- og malmtrafiikken går nå som normalt på hele Malmbanen og Ofotbanen. Det melder avisa Fremover. 

Kommentarer: 0

Publisert 16 Nov 2021


Ditt navn:

Remember me

Din e-postadresse:
(optional)

Kommentar:

Captcha

CAPTCHA, click to refresh

Powered by CuteNews

 

 

Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»