STARTSIDEN / NYHETSARKIV
 

Nyhetsarkiv

Sverige: Krever en forklaring på SJs togproblemer

På grunn av et nytt planleggingssystem og personalmangel er flere togavganger i Mälardalen og Bergslagen kansellert i to uker. Dette er noe Kristoffer Tamsons (M), samferdselsråd og styreleder i Mälardalstrafik, nå reagerer sterkt på, melder Sveriges Radio Ekot.

På grunn av et nytt planleggingssystem og mangel på ansatte er flere togavganger i Mälardalen og Bergslagen kansellert i to uker. Dette er noe Kristoffer Tamsons (M), samferdselsråd og styreleder i Mälardalstrafik, nå reagerer sterkt på, melder Sveriges Radio Ekot. Tamsons krever blant annet bedre informasjon fra SJ, som i dag refererer til nettstedet sitt, om eventuelle kanselleringer. – Vi ønsker en forklaring og en handlingsplan. Vi ønsker også en forsikring om at denne typen neddragninger i togtrafikken ensidig rammer den delen av Sverige hvor folk flest er avhengige av at togtrafikken fungerer, sier han til radioen.

Kommentarer: 0

Publisert 12 Nov 2021


Ditt navn:

Remember me

Din e-postadresse:
(optional)

Kommentar:

Captcha

CAPTCHA, click to refresh

Powered by CuteNews

 

 

Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»