STARTSIDEN / NYHETSARKIV
 

Nyhetsarkiv

Skagerakbanen: At staten ikke er med har ikke noe å si

At staten ikke blir med på en mulighetsstudie av Skagerrakbanen, gjør ingen forskjell for planene, ifølge rådgiver for Skagerrakbaneprosjektet i Norge, Alf Johansen. Det skriver NRK Nyheter.

At staten ikke blir med på en mulighetsstudie av Skagerrakbanen, gjør ingen forskjell for planene, ifølge rådgiver for Skagerrakbaneprosjektet i Norge, Alf Johansen. det skriver NRK Nyheter.

Planen er å bygge en høyhastighetsbane for tog mellom Göteborg og Oslo, og initiativet kommer fra Kommunene i Bohuslän.Banen skal finansieres gjennom låneopptak og er ikke avhengig av statlige penger, og derfor har det ikke betydning om staten er med, mener Johansen.

Kommentarer: 0

Publisert 12 Jul 2021


Ditt navn:

Remember me

Din e-postadresse:
(optional)

Kommentar:

Captcha

CAPTCHA, click to refresh

Powered by CuteNews

 

 

Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»