STARTSIDEN / NYHETSARKIV
 

Nyhetsarkiv

Viktig melding til våre medlemmer

Innbetaling av medlemskontingent uten navn på innbetaler. 

Innbetaling av medlemskontingent uten navn på innbetaler. 

Vår medlemsansvarlige får innbetalinger av medlemskontingenten for 2020 hvor det savnes navn på innbetalingen. Det gjør det arbeidskrevende å administrere innbetalingen mot medlemsregistret eller registrere nye medlemmer. Vi ber derfor de medlemmer som betalt kontingenten, men glemt å oppgi navn på innbetalingen å kontakte vår medlemsansvarlige på e-post fjmedlem@outlook.com eller skrive til vår adresse For Jernbane, Pb 3455, Bjølsen, 0406 Oslo. Oppgi *Navn *Dato for innbetalingen og/eller navnet på din bank/kontonr.

Takk for at du hjelper oss slik at vi kan registrere din innbetaling mot medlemsregistret uten å overbelaste vår administrative kapasitet.

Kommentarer: 0

Publisert 17 Mar 2020


Ditt navn:

Remember me

Din e-postadresse:
(optional)

Kommentar:

Captcha

CAPTCHA, click to refresh

Powered by CuteNews

 

 

Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»