STARTSIDEN / NYHETSARKIV
 

Nyhetsarkiv

Vil ha tog på Randsfjordbanen

Politikerne i Modum ønsker seg satsing på jernbane, fremfor nye og oppgraderte veier, i sitt innspill til Nasjonal transportplan. 

Politikerne i Modum ønsker seg satsing på jernbane, fremfor nye og oppgraderte veier, i sitt innspill til Nasjonal transportplan. Fra 2021 stanser all persontrafikk mellom Hønefoss og Drammen, når Bergensbanen skal gå over Roa. Innspillet sendes nå Viken fylkeskommune.

Kommentarer: 1

Publisert 04 Mar 2020


av TK @ 06 Mar 2020 08:30 pm
Ringruten Oslo - Roa - Hønefoss - Drammen - Oslo vil være let kjørbar og med tilsrekkelig traikkgrunnlag. Merk at nye Hønefoss stasjon blir bygget nettop passende for slik gjennomgående ringrute. man skal ikke skifte kjøreretning der -eller noe annet sted.
Ditt navn:

Remember me

Din e-postadresse:
(optional)

Kommentar:

Captcha

CAPTCHA, click to refresh

Powered by CuteNews

 

 

Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»