STARTSIDEN / NYHETSARKIV
 

Nyhetsarkiv

Jernbanedirektøren vil ha tog på batteri – ikke hydrogen

Jernbanedirektør Kirsti L. Slotsvik tror ikke framtidens tog i Norge vil gå på hydrogen. Jernbanedirektoratet vil det skal satses på batteri.

Les mere...

Jernbanedirektør Kirsti L. Slotsvik tror ikke framtidens tog i Norge vil gå på hydrogen. Jernbanedirektoratet vil det skal satses på batteri.

Les mere...

Kommentarer: 1

Publisert 16 Aug 2019


av TK @ 18 Aug 2019 01:52 pm
Langsom utbygging av luftledning, men straks på steder der batteriladning kan skje, for eksempel på stasjoner der alle tog enten stopper eller passerer langsomt.
Tilførsel av energi inn til lok viktig der kravet er stort, som fast kselerasjonstrekning opp til høy hsstighet, eller der det går bratt oppover - eller nedover kombinert med fast bremsing.
Ditt navn:

Remember me

Din e-postadresse:
(optional)

Kommentar:

Captcha

CAPTCHA, click to refresh

Powered by CuteNews

 

 

Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»