STARTSIDEN / NYHETSARKIV
 

Nyhetsarkiv

Togkrøll allerede første dag – måtte snu i Verdal for å unngå forsinkelser

Allerede mandag morgen ble det krøll for SJ på Trønderbanen. Da sørgående tog fra Steinkjer skulle gå klokka 8.33, var det ingen tog å se. – Etter 20 minutter kom det en buss, men vi fikk ikke noe informasjon, forteller togpendler Gunnar Winther.

Les mere->

Les redaksjonens kommentar (klikk Les mere nedenfor).

Redaksjonens kommentar:

Vi kan forstå at det oppstår trafikkoperative problemer, både av tekniske og andre driftsoperative årsaker i togdriften. Norsk jernbanedrift  har mye å forbedre og det går sakte, så vi skal ikke ha for store forventninger. Men både operatørene og Bane NOR er vel kjent med at informasjon er en kritisk faktor overfor de reisende når det oppstår avvik i trafikken. Som vi opplever det bør vi forvente at man intensiverer informasjonsinsatsene for å bli bedre. Det er kanskje mer et operativt problem på organisatorisk nivå enn et teknisk og kompetansemessig. Skjønt det siste kanskje også behøver oppgraderes. Vår oppfatning er at frekvente mangler i informasjonshandteringen er en kritisk faktor for kundeindeksen

 

 

Kommentarer: 0

Publisert 09 Jun 2020


Ditt navn:

Remember me

Din e-postadresse:
(optional)

Kommentar:

Captcha

CAPTCHA, click to refresh

Powered by CuteNews

 

 

Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»