STARTSIDEN / NYHETSARKIV
 

Nyhetsarkiv

FJ:s Årsmøte

 ÅRSMØTE

For Jernbanes årsmøte ble avholdt den 10. april hos NSB AS, Schweigaardsgate 23, 0191 Oslo. Vi oppfordrer alle medlemmer om å holde seg oppdatert om foreningens virksomhet både på hjemmesida og i medlemsbladet.  

Referat og protokoll vil bli lagt ut etter påske. 

Sakliste og årsmøtedokumenter>

INNKALLING TIL ÅRSMØTE

For Jernbanes årsmøte avholdes onsdag 10. april hos NSB AS, Schweigaardsgate 23, 0191 Oslo. 

Bygningen ligger på nordsida av sporområdet ved Oslo S. Ta toget til Oslo S. Nærmeste buss/trikkeholdeplasser er Oslo Galleri og Munkegata. Ca. 300 m å gå.

Etter at vi fått bekreftet besøk og foredrag av Emil Frodlund fra Svenska Resenärsforum har vi gjort en endring i programmet: Dørene åpnes noen minutter før kl 17.00 for de som ønsker å få med seg Emil Frodlunds (vice ordförande i Resenärsforum) foredrag om EUs Passasjerforordning. Det starter kl 17 og varer i ca 15 min. med eventuell utvidet tid for  spørsmål. Deretter fortsetter vi kl 17.30 med foredrag om NSBs omstillinger som følge av Jernbanereformen. Årsmøtets formelle del starter kl 18.30 og avsluttes seinest kl 20.30. 

Innkalling til Årsmøtet er trykt i medlemsbladet. Årsmøtet skal behandle årsberetning, årsregnskap, forslag og foreta tillitsvalg. Årsmøtedokumentene blir lagt ut her etter hvert som de blir klare. Forslag til behandling på Årsmøtet sendes til leder@jernbane.no eller For Jernbane, Pb. 3455 Bjølsen, 0406 Oslo.

Velkommen!

For kart mm. - gå til kalender (april)...

Tidligere lagt ut 27 februar 2019 og redigert 5 april 2019.

Kommentarer: 1

Publisert 27 Mar 2019


av Emil Frodlund @ 03 Apr 2019 04:43 pm
Representerer European Passengers' Federation (EPF) og den svenska reisende organisasjonen Resenärsforum.
Ditt navn:

Remember me

Din e-postadresse:
(optional)

Kommentar:

Captcha

CAPTCHA, click to refresh

Powered by CuteNews

 

 

Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»