STARTSIDEN / NYHETSARKIV
 

Nyhetsarkiv

Snart klart for charter- og turisttog på Ofotbanen.

Det narvikbaserte togselskapet Arctic Train fikk den 28. november innvilget lisens for person- og godstransport på Ofotbanen. Dermed nærmer selskapet seg målet om å kunne starte opp med blant annet drift av charter- og turisttog. 

Det narvikbaserte togselskapet Arctic Train fikk den 28. november innvilget lisens for person- og godstransport på Ofotbanen. Dermed nærmer selskapet seg målet om å kunne starte opp med blant annet drift av charter- og turisttog. Bak togselskapet står narvikbedriften Taraldsvik Maskin AS. Selskapet har kjøpt inn et togsett av typen 69 fra NSB med plass til 270 passasjerer, som er til renovering i Oslo og snart ventes å rulle nordover. Fra før disponerer selskapet en dieselmotorvogn av typen Y1. Vi er selvsagt strålende fornøyd, sier daglig leder i Taraldsvik Maskin AS Ketil Svenningdal til avisa Fremover.

Kommentarer: 0

Publisert 01 Dec 2018


Ditt navn:

Remember me

Din e-postadresse:
(optional)

Kommentar:

Captcha

CAPTCHA, click to refresh

Powered by CuteNews

 

 

Samarbeidspartnere:

2021 is the European Year of Rail

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»