STARTSIDEN / NYHETSARKIV
 

Nyhetsarkiv

Mener det bør innføres en pendlergaranti for togpassasjerer

NAF mener at når det legges kraftige restriksjoner på bilkjøring, og folk blir bedt om å reise kollektivt, må tilbudet bli bedre enn i dag. Det skriver Østandets Blad.

Kun 67,9 prosent av togene i rushtid i Oslo-området har kommet som de skal i årets to første måneder, viser Bane Nors punktlighetsstatistikk, ifølge Naf.

NAFller situasjonen uholdbar, og mener at pendlere bør få kompensasjon når togene ikke går som de skal. 

Det melder organisasjonen i ei pressemelding. Naf mener det bør innføres en pendlergaranti for togpassasjerene i Norge. En slik garanti kan gi de reisende automatisk refusjon hvis togene er forsinket.

- For mange som pendler har toget vært et godt alternativ til bilen på hverdagsreisen. Med disse forsinkelsestallene er det ikke slik lenger. Vi har hatt en tøff vinter, men de reisende må kunne vente mye bedre enn dette, sier  Ingunn Handagard, pressesjef i NAF i pressemeldinga.

Kommentarer: 0

Publisert 06 Mar 2024


Ditt navn:

Remember me

Din e-postadresse:
(optional)

Kommentar:

Captcha

CAPTCHA, click to refresh

Powered by CuteNews

 

 

Samarbeidspartnere:

 

For Jernbane er en frittstående landsdekkende medlemsorganisasjon som på fritt grunnlag virker for at jernbanen skal utføre en betydelig større andel av transportarbeidet i Norge og mellom Norge, Norden og Europa.

Vi legger vekt på jernbanen som ryggraden i et miljøvennlig, sikkert, raskt og kapasitetssterkt transportsystem. Vi er også opptatt av gode overgangsløsninger for både personreiser og godstransporter. 

 

 

For Jernbane
Postboks 3455 Bjølsen
0406 OSLO
Bankkonto: 1254.20.33523
E-post: leder@jernbane.no

Copyright 2008 - 2020 © For Jernbane. All Rights Reserved.
Her kan du laste ned vår logo i ulike format-»