topp bilde 4 topp bilde 5 topp bilde 1
jernbanelogo ny2

 facebookKontakt    Søk    Bli medlem    Lenker   Ny adresse?

Skriv gjerne til oss

04.04.2011
Vi tar imot både artikler og debattinnlegg relatert til skinnegående samferdsel. Du kan skrive til vår nettside eller tidsskriftet. Du må skrive under fullt navn.

På nettsida tar vi inn alt som vi oppfatter som seriøse innlegg. Det er ingen begrensning på lengde. Det er ingen automatikk i publiseringen av innlegg. Nettredaktøren gjør dette manuelt. Det kan derfor ta litt tid før innlegget er på plass. Nettsida blir normalt ikke oppdatert i helgene.

For Jernbane har også et forum på Origo og et på Dagsavisen Nye meninger hvor du er velkommen til å debattere jernbane.

Skriver du til vårt tidsskrift er det begrensning på lengden. Gjør gjerne en avtale med oss på forhånd. Vi forbeholder oss retten til å forkorte. Som eksempel er det 5230 tegn med mellomrom på ei hel side inkludert et lite bilde, 1/2 side er ca 3000 t.m.m.

Frister for stoff i 2012:
nr 1 - 8. mars 
nr 2 - 31. mai
nr 3 - 6. september
nr 4 - 16. desember

Alle innlegg kan sendes til: post@jernbane.no


Mal for artikler:
  1. overskrift
  2. navn på forfatter
  3. ingress
  4. brødtekst
     
1. Overskrifta forteller hva artikkelen handler om, og skal være kort.

3. Ingressen er en erter (teaser) som skal få den interesserte til å bli interessert, og som skal fortelle den som ikke er interessert i akkurat dette at han/hun ikke trenger lese mer.

4. I brødteksten kan du breie deg litt. Vanligvis er det lurt å være kort, men ikke alltid. Husk å få med hva, hvem, når og hvor. Vær presis. Skriv alminnelig norsk og brei deg ikke med utropstegn og spørsmålstegn og prikker og bindestreker og parenteser. Det gjør seg ikke.

Send bilder som egen fil. Til tidsskriftet må vi ha original oppløsning. Husk: fotograf og bildetekst. Bruk lovlige bilder, ikke stjæl.< Tilbake
  Copyright 2008 © For Jernbane. All Rights Reserved. Logg inn